What our Customers Think:
The Addisons’ conservatory

Pictures Showing Before and After

The Brief

The client wanted to dramatically increase their ground floor living space by extending the kitchen and adding a conservatory. A clear brief existed as the client had already hired an architect to draw up plans and perform building regulation calculations.

The Solution

Three companies provided quotations and we secured the contract having proved we had the necessary resources and experience to undertake a project of this scale. The project ran smoothly; the only snag came when a building inspector from the local authority insisted that the foundations had to be deeper than originally stated on the plans.

The Result

Mr and Mrs Addison were so delighted with the service they received, that they placed another order for replacement doors during the installation process of the conservatory.

Wonderful! Brilliant job, we are really pleased. Everyone that came to work on site was fantastic, not only with us, but with the children too…
...we would recommend you to anyone.